Anunțuri

Avarii ale Companiei de Apă Buzău

Compania de Apă Buzău – Centrul Operațional Nehoiu, anunță utilizatorii din localitatea Colțu Pietrei că, în data de 20.12.2019, în intervalul orar 8:00-10:00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați un număr de 40 abonați casnici.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție a apei potabile.

            Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului și iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului în cele mai bune condiții.

Vă mulțumim pentru înțelegere!


Compania de Apă Buzău, prin Sector Râmnicu Sărat, anunță utilizatorii din Municipiul Râmnicu Sărat că, în data data de 20.12.2019, în intervalul orar 10:30 – 13:30, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă pe strada Alexandru Vlahuță, fiind afectați un număr de 20 de abonați, pentru remedierea unei avarii la nr. 37.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului si iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului in cele mai bune condiții.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close