Anunțuri

AVARII ale Companiei de Apă

ANUNȚ – lucrare neprogramată (avarie) în data de 17.12.2019- Sat Mocani, comuna Murgești

Compania de Apă Buzău – Sector Râmnicu Sărat, anunță utilizatorii din sat Mocani, comuna Murgești că, în data de 17.12.2019, în intervalul orar 15:00-18:00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați un număr de 64 abonați.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție a apei potabile din sat Mocani.

        Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului și iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului în cele mai bune condiții.

     Vă mulțumim pentru înțelegere!


ANUNȚ – lucrare neprogramată (avarie) in data de 17.12.2019- Sat Valea Râmnicului, comuna Valea Râmnicului

Compania de Apă Buzău prin Sector Râmnicu Sărat anunță utilizatorii din sat Valea Râmnicului că, în data data de 17.12.2019, în intervalul orar 13:50 – 14:30, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați 150 de abonati.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii la sistemul de alimentare cu apă.

Menționăm de asemenea că, la reluarea serviciului de furnizare a apei potabile, este posibil ca aceasta să prezinte turbiditate crescută pe un interval scurt de timp.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului si iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului in cele mai bune condiții.

Vă mulțumim pentru ințelegere!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5