Anunțuri

AVARIILE ZILEI: Unde se oprește apa

Compania de Apă Buzău, Centrul Operațional Beceni, anunța utilizatorii din localitățile Gura Dimienii și Dogari că, în data de 12.12.2019, în intervalul orar 11.00-15:00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați aproximativ 240 utilizatori.

Măsura este necesara pentru lucrări de înlocuire conductă de aducțiune pe lungime de 135 ml în satul Gura Dimienii.

            Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului si iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului in cele mai bune condiții.

Vă multumim pentru ințelegere!


Compania de Apă Buzău – Centrul Operațional Nr. 6 Nehoiu, anunță utilizatorii din localitatea Lunca Pripor că, în data de 12.12.2019, în intervalul orar 9:00-13:00, întrerupe furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, fiind afectați un număr de 12 utilizatori casnici, 2 scări de bloc și 4 agenți economici.

Măsura este necesară pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție a apei potabile.

        Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului și iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului în cele mai bune condiții.

     Vă mulțumim pentru înțelegere!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close