Știrile zilei

AVERTISMENT pentru șoferi | Probleme în trafic la această oră

În municipiul Buzău, circulaţia rutieră este oprită la această oră pe podul vechi de la Mărăcineni, situat pe E85, la ieşirea din municipiu către Râmnicu Sărat, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţie. De asemenea, restricții de trafic sunt impuse și în zona Prefecturii, acolo unde autoritățile sărbătoresc Ziua Veteranilor de Război.

Trafic infernal în zona podului de la Mărăcineni, acolo unde podul vechi a intrat în reparație din cauza problemelor la carosabil și la structura de rezistență. Mașinile circulă doar pe podul de pe sensul Buzău-Râmnicu Sărat, ceea ce duce la crearea unor ambuteiaje la orele de vârf pe E85 și pe variantă.

Circulație oprită pe Bulevard.

De asemenea, șoferii trebuie să știe că astăzi, până aproape de orele prânzului, nu au voie să circule cu mașinile în zona Prefecturii, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, e segmentul Parcul Crâng-intersecția cu str. Spiru Haret, pe Bd. Nicolae Titulescu, sectorul Democrației-Prefectură și în zona tribunei din fața Casei Albe.

De asemenea, restricții sunt impuse și pe DN10 Buzău-Brașov, pe viaductul Giurca, acolo unde  autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu au voie să circule din cauza unor găuri apărute în suprafața de rulare a viaductului.

Restrictiile de pe DN 10 nu sunt respectate de transportatori.

Circulația se desfășoară cu dificultate și la ieșirea din Buzău spre Ploiești, acolo unde angajații Urbis lucrează de zor pentru asfaltarea și modernizarea zonei. Aici, pe 18 mai, ar urma să sosească șeful statului și al guvernului, înalte oficalități românești și străine, în cadrul celui mai amplu eveniment dedicat comemorării eroilor din România.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button