CORONAVIRUS

AVERTISMENT! Pus să-și adune mizeria din fața băncuței ÎN GENUNCHI!

Polițiștii locali au epuizat toate metodele convenționale de corijare a comportamentului antisocial de care dau dovadă unii dintre concetățenii noștri. Le-au dat avertismente, au împărțit și amenzi, însă nimic nu pare să fi avut efectul scontat în părculețul „Shaorma” de la Casa Albă. Așa că s-a trecut la metode mai practice.

O postare pe Facebook, care aproape că stârnește râsul, dă în acelați timp fiori consumatorilor de semințe și de produse fast-food care au transformat părculețul de la Prefectură într-o ladă de gunoi. Doi polițiști locali sancționează doi cetăeni care – putem doar bănui – au făcut mizerie în fața băncuței pe care o ocupau. Unul dintre ei este însă în genunchi și pare să adune gunoaiele pe care le-a făcut:

„AVERTISMENT!!! Pentru cei care sparg seminte si fac mizerie pe stradă!
Astazi am avut ocazia sa observ Politia Locală fara armament în dotare (matura), iar cei surprinsi că au facut mizerie pe jos sa fie pusi in postura de a aduna cu mana mizeria de pe jos. Ce pot sa zic…..Pot să spun că le mulțumesc și că îi felicit pe domnii de la Poliția Locală!”, a scris buzoianul Laurențiu M. pe Facebook.

Situația părculețului de la Casa Albă este dezarmantă. Deși se străduiesc să descurajeze comportamentele necivilizate, polițiștii locali se lovesc tot mai des de rezistența consumatorilor de fast-food, care aruncă pe jos resturi de mâncare, transformând spațiul de relaxare într-un loc deplorabil.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Asta da jurnalism, sa rastorni un subiect astfel incat sa para altfel decat este. Domule reporter, pe bune, asta ai inteles din treaba asta? Nu cumva pare o incalcare a dreptului la demnitate umana, politistii obligandu-l pe contravenient sau ce-o fi el sa stea in genunchi? Probabil ca asa o sa dea stirea domnul Tereaca.

  2. Imi este scarba de acel parculet.
    Ca a stat in genunchi sau ca ii da amenda mi se pare o masura prea blanda.
    In primu rand trebuiesc civilizati cetatenii.
    Mai trebuie sa tinem cont si de primii 7 ani de educatie pe care multi dintre noi nu ii au…

  3. Hah ce stire penibila… De unde stii tu ca au facut ei mizerie 1 la mana, 2 la mana ce drept are nenea militian sa puna pe alt om sa stea in genunchi, sau chiar orice de altfel? Omu legii nu e mai presus de ea si nu avea nici un drept sa il puna sa faca nimic, ori il amendeaza ori il aresteaza altfel nu are nici un fel de drept sa ii porunceasca ce sa faca….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: