Economie&Business

Aveți nevoie de un credit? Iată cum puteți obține bani fără timp irosit și drumuri la bănci!

Deși reprezintă un serviciu nou pe piața din Buzău, brokerajul de credite este în deplină expansiune, datorită multiplelor avantaje pe care le oferă clientilor. Societatea Kiwi Finance – Broker de credite, sucursala Buzău, vă oferă dobânzi negociate, dar și servicii de întocmire și susținere a unui dosar de credit, fie el ipotecar sau de nevoi personale.

În primul rand, ce este un broker de credite? Brokerul de credite este un expert financiar, care intermediaza procesul de creditare intre dvs si banca. Kiwi Finance este brokerul de credite nr. 1 in Romania, avand peste 65 de sucursale in toate tara, si peste 300 de brokeri autorizati.

Un broker de credite va ajuta in primul rand sa economisiti timp pretios. Daca doriti sa achizitionati o casa, cu siguranta veti merge la mai multe banci sa incercati sa gasiti cel mai bun credit pentru dumneavoastra. Termeni complicati, analize detaliate, neclaritati? Brokerul de credite va ofera, in primul rand, toate informatiile de care aveti nevoie, cumulate.

Apoi, negociaza pentru dumneavoastră dobanzile si conditiile contractului de credit. Astfel, veti putea obtine costuri mai bune decat daca ati fi mers separat la banca sa cereti o oferta. Brokerul de credite va poate realiza simulari pentru mai multe banci deodata, pentru ca dumneavoastra sa puteti alege dintr-o lista de oferte cu produse de creditare. Astfel, nu trebuie sa mergeti la mai multe banci si sa pierdeti timp si bani, ci trebuie doar sa faceti o vizita la biroul Kiwi Finance.

Cat costa? Este bine sa stiti ca aceste servicii sunt 100% GRATUITE pentru clienti, caci brokerul primeste comision de la banca unde depune si se aproba un dosar de credit.

Intrucat brokerul de credite are in portofoliu mai multe institutii financiare, scopul acestuia este sa va gaseasca si sa va prezinte cele mai bune oferte de creditare, pe intelesul dvs, si sa va explice conditiile fiecareia in parte. Este important de precizat ca veti semna contractul de credit cu banca respectiva, si tot procesul se va face prin institutia financiara pe care ati ales-o. In acelasi timp, brokerul de credite va respecta intotdeauna conditiile impuse de banci.

Sunteti interesat de un credit? Puteti contacta Kiwi Finance Buzau la numarul de telefon: 0765.033.989 sau prin intermediul site-ului www.creditebuzau.ro.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close