Știrile zilei

Axa Toma-Petre-Toader merge ceas! | Unde se extinde Trans Bus

Trans Bus anunță că își va extinde din nou aria de operare în afara orașului, de data aceasta către Brăila. Mai exact, este vorba despre înființarea unei noi linii care să asigure legătura dintre municipiul Buzău și comuna Gălbinași.

Autobuzele Trans Bus vor ajunge și la Gălbinași, grație unui parteneriat dintre Primăria Buzău, Consiliul Județean, Primăria Gălbinași și Trans Bus.

Cei patru „actori”, primarul Constantin Toma, vicele CJ, Adrian Petre, managerul Trans Bus, Gică Toader și primarul comunei Gălbinași și-au dat mâna în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „ADI Transport” pentru ca autobuzele să circule și către comuna aflată la șase kilometri de oraș.

Cel mai probabil, autobuzul 12 va începe să circule pe data de 10 septembrie, în prima zi de școală. Navetiștii vor scăpa astfel de corvoada aglomerației din mașinile firmelor de transport private, prețul unei călătorii fiind, de asemenea, mai avantajos. Prețul unui bilet va fi de 3 lei pentru o cursă.

Ieri, consilierii județeni au aprobat aderarea comunei Gălbinași la ADI Transport, ultimul pas spre concretizarea proiectului. În viitor, Trans Bus ia în calcul să înființeze trasee către comunele Țintești și Stâlpu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Se vorbea de extinderea Trans Bus si in comuna Cernatesti, mai exista ceva vesti sau s-a renuntat la idee; in prezent autobuzul 2 circula pana la Sapoca inclusiv!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button