Politică Știrile zilei

PSD condamnă actele de vandalism comise sâmbătă noapte!

Corturile electorale ale PSD, PNL și Pro România au fost vandalizate azi-noapte. Singurele care au scăpat au fost cele ale alianței USR-PLUS.

Organizația PSD Buzău condamnă incidentul petrecut noaptea trecută în zona Pieței Dacia din Municipiul Buzău. Mai exact, cortul amenajat pentru strângerea de semnături pentru susținerea candidatului PSD la alegerile prezidențiale, dar și o prismă aparținând unei cunoscute agenții de publicitate care prezenta imagini ale aceluiași candidat, au fost vandalizate și au fost inscripționate expresii licențioase cu vopsea galbenă.

„Vom depune plângere penală la Poliția Municipului Buzău și vom solicita Poliției Locale imaginile de pe camerele de supraveghere pentru prinderea și sancționarea făptuitorului. 

     Este revoltător faptul că anumiți competitori politici se pretează la acte de vandalism, violență și ură, și cerem să se ia măsuri urgente în acest caz! 

    În mod legitim ne punem întrebarea cum a fost posibil să fie vandalizate corturile candidaților PSD, PNL și Pro România, iar cortul candidatului USR -PLUS, aflat în aceeași locație în imediata vecinătate să rămână intact?…

    În final, lansăm un apel către colegii din celelalte partide pentru respectarea tuturor competitorilor politici așa cum procedăm și noi. 

Asemenea derapaje nu trebuie să mai aibă loc!”, a transmis Biroul de Presă al PSD Buzău

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5