Știrile zilei

„Azi-noapte își făceau bagajele. Acum sunt morți, iar familiile lor, distruse”

Curg mesajele de condoleanțe pentru cele două familii îndoliate astăzi, după accidentul înfiorător de pe DN1, din județul Brașov. Doi buzoieni au murit, iar alte persoane au fost grav rănite după un impact devastator între un TIR și un autoturism.

Unul dintre bărbații decedați este Cristi Oprea, șeful de post din comuna Breaza. Bărbatul se afla la volanul autoturismului Renault în momentul în care, la ieșirea din localitatea Rupea, a efectuat o depășire periculoasă în curbă și s-a izbit violent de un TIR ce venea din sens opus.

Impactul a fost devastator. Dintre cele cinci persoane aflate în mașină, două au murit pe loc. Este vorba despre polițistul Cristi Oprea și un amic al acestuia.

Cele două familii mergeau la Târgu Mureș să-și ia fetițele aflate într-un cantonament la handbal. Urmau să-și petreacă weekendul împreună și să se întoarcă duminică acasă:

„Azi-noapte își făceau bagajele, ca să plece spre Târgu Mureș în zori. Acum sunt morți, iar familiile lor, distruse din cauza nenorocitului ăluia de drum!”, a transmis un apropiat.

Cristi Oprea locuia într-un bloc de pe strada Bazalt. Soția acestuia, rănită și ea în zona coloanei, este angajată a Serviciului de Ambulanță Județean Buzău.

Cei doi mai au împreună o fetiță de trei ani, aflată și ea pe bancheta din spate în momentul accidentului. Cele trei persoane rănite au fost internate la spitalul din Brașov.

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5