Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Băiat de 18 ani, spulberat de pe motocicletă | Tânărul este operat de urgență

VIDEO cu momentul în care tânărul este spulberat de pe motocicletă

Un tânăr în vârstă de 18 ani a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Buzău în stare critică după ce a fost implicat într-un accident rutier produs pe Șoseaua Brăilei din municipiul Buzău. Tânărul a fost dus direct în sala de operație.

Accidentul s-a produs joi după-amiază pe șoseaua Brăilei, la ieșirea din municipiul Buzău. Conform datelor IPJ, o autoutilitară condusă pe direcția Buzău către Brăila de un bărbat de 29 de ani, din C.A Rosetti a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă pe aceeași direcție de mers, de un tânăr de 18 ani, din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea tânărului de 18 ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean de Urgență Buzău, la internare, băiatul prezenta o ruptură de splină și o fractură de femur.

El a fost dus direct în sala de operație, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale:

Tânărul în vârstă de 18 ani, victimă a unui accident de motocicletă, a fost transportat la U.P.U.-SMURD din cadrul S.J.U. Buzău. Acesta a suferit ruptură de splină si fractură de femur. Pacientul a fost introdus în sala de operatie pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale. Acesta va rămâne internat în secția Chirurgie Generală.” a transmis purtătoarea de cuvânt a SJU Buzău, Adriana Bunilă.

În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

VIDEO cu momentul în care tânărul este spulberat de pe motocicletă.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button