Administrație

BANI de la București | Dezvoltarea Buzăului continuă

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, că se așteaptă ca Buzăul să primească în continuare fonduri guvernamentale pentru dezvoltare. Afirmația a fost făcută în contextul în care Consiliul Județean a transferat pe finanțare europeană proiecte proprii ce obținuseră deja finanțare națională.

Mă interesează problemele urgente pentru buzoieni poate și mai multe proiecte. Pentru că domnul Neagu a fost de acord să transfere proiecte câștigate pe fonduri naționale pe fonduri europene, lucru lăudabil atât pentru administrația județeană cât și pentru țară, atunci așteptăm să ni se mai dea niște bani pentru că așa este normal.”, a spus, miercuri seară, deputatul Marcel Ciolacu, lăsând să se înțeleagă ca va milita la București pentru obținerea de noi finanțări.

Constantin Toma, ales astăzi președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău

Conform hărții drumurilor județene, aproape tot Buzăul este în lucru. În acest moment, Consiliul Județean are în lucru peste o mie de kilometri de drum județean, lucrări importante de reabilitare fiind în desfășurare pe mai multe dintre șosele.

Alte investiții majore derulate de Consiliul Județean sunt în domeniul sănătății, al infrastructurii de drumuri și poduri și al culturii.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */