ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei
ULTIMA ORĂ

ULTIMA ORĂ: Bărbat atacat de urs, într-o comună din Buzău

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea buzoiană Plescioara, comuna Chiojdu, a ajuns astăzi la spital după ce fost atacat de un urs. Bărbatul are răni în zona capului, pieptului și unui braț, dar este conștient și cooperant.

Încă nu se cunosc circumstanțele în care a avut loc incidentul și nici dacă localnicul a fost atacat de urs în apropierea locuinței. Cert este că animalul i-a provocat multiple leziuni, motiv pentru care a fost chemată salvarea:

A fost adus la UPU-SMURD un pacient in virsta de 39 de ani atacat de urs in localitatea Chiojdu, cu stare generala buna, prezentind multiple leziuni la nivelul capului, fetei, cervical posterior, hemitoracelui si bratului stg”, a transmis medicul Adrian Zoican de la UPU Buzău.

Conform Șansa News, locuitorii au fost sfătuiți, prin intermediul unui mesaj RO-ALERT, să evite zona și să rămână în locuințe.

În ultima vreme, aparițiile urșilor în zonele populate din Nehoiu, Pătârlagele, Colți sau Chiojdu s-au înmulțit. Localnicii reclamă că multe exemplare de urs au fost relocate aici, creând un pericol uriaș pentru locuitori, în timp ce Ministerul Mediului refuză să își dea acordul pentru vânarea lor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!