ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Bărbat de 35 de ani, REȚINUT după ce și-ar fi violat propria fiică

Caz cutremurător, în comuna buzoiană Scorțoasa, acolo unde un bărbat de 35 de ani este acuzat că a întreținut relații sexuale cu propria fiică, în vârstă de 14 ani. Individul a fost reținut în această seară, iar mâine va fi prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

Cazul care a șocat întreaga comună a ieșit la iveală zilele trecute, atunci când una dintre fiicele bărbatului a anunțat DGASPC Buzău că a fost victima unui abuz din partea tatălui său. Imediat, mama și cele trei fiice minore au fost luate de acasă și internate într-un centru de protecție.

Potrivit anchetatorilor, coșmarul minorei de 14 ani ar fi început în 2020, atunci când tatăl ei ar fi întreținut cu ea relații sexuale orale. Astăzi, în urma cercetărilor și a expertizei medicale, oamenii legii au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului.

Individul mai are încă două fete minore, în prezent internate într-un centru DGASPC Buzău, alături de mama lor.

Sunt voci care spun că lucrurile în familia respectivă ar fi mult mai complicate. Ancheta oamenilor legii va stabili însă dacă au mai existat și alte victime.

Localnicii din Balta Tocila – satul în care s-a petrecut grozăvia –  sunt șocați de cele auzite și nu le vine să creadă că bărbatul a putut face una ca asta. Sătenii spun că nimic din comportamentul său nu trăda latura monstruoasă ieșită la iveală de curând. Era un om normal, care muncea din greu să își întrețină familia. În trecut, el fusese plecat la muncă în străinătate, iar o perioadă fusese beneficiar de ajutor social.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button