Știrile zilei

Bărbat din Unguriu, DISPĂRUT fără urmă

Polițiștii buzoieni răscolesc județul în căutarea unui bărbat de 42 de ani, dispărut de acasă de aproape trei săptămâni. Bărbatul parcă a intrat în pământ, iar familia se gândește la ce e mai rău.

Constantin Stroe locuia cu sora lui în localitatea Unguriu. Nu fusese căsătorit și lucra cu ziua pe la oamenii din sat. Pe data de 21 august, le-ar fi spus rudelor că merge până la Berca să-și vadă un prieten. Din ziua respectivă, nimeni nu l-a mai văzut pe Constantin.

Rudele sale au anunțat dispariția la poliție, iar oamenii legii îl caută neîncetat. Au fost scotocite pădurile din jur, șanțurile, canalurile și clădirile părăsite, însă nici urmă de bărbat.

„Bună seara! Va rog daca știți vreo informație despre fratele meu! Se numește Stroe Constantin din com Unguriu jud Buzău ! Este dispărut din 21 august..”, a scris pe Facebook sora bărbatului dispărut.

Inițial, rudele au crezut că bărbatul a plecat la o soră din Italia fără să anunțe, însă timpul a năruit toate speranțele familiei, care se roagă acum doar ca el să fie în viață și să se întoarcă acasă nevătămat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: