Știrile zilei

Bărbat dispărut în condiții misterioase | Autoritățile sunt în alertă

Dispariția unui bărbat din comuna Săpoca a pus pe jar autoritățile buzoiene. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a dispărut fără urmă din cabina autoutilitarei pe care lucra, iar ultimul său mesaj trimis de pe telefonul mobil a semănat disperare printre rudele sale.

Originar din Galați, Constantin Ignat s-a mutat la Buzău în urmă cu nouă ani, atunci când a cunoscut-o pe cea care avea să-i devină soție. Din relația lor a rezultat o fiică, în vârstă de patru ani. Toate păreau a merge bine pentru familia stabilită în Săpoca. Bărbatul lucra ca șofer de autoutilitară în străinătate și reușea să câștige suficient cât să-și întrețină familia.

Singurele probleme între cei doi apăreau atunci când bărbatul se întorcea în țară și mai întrecea măsura la băutură. Același lucru s-ar fi întâmplat și zilele trecute, atunci când, venit acasă pentru a petrece sărbătorile, Constantin a pierdut șirul paharelor.

După trei zile în care a băut și a petrecut, bărbatul a primit vizita părinților săi. A fost picătura care a umplut paharul:

„Ieri au venit părinții lui de la Galați pentru a o sărbători pe fiica noastră, care a împlinit patru ani. Ieri dimineață, i-am spus soțului că nu e frumos ca părinții lui să îl vadă așa. El s-a supărat și s-a dus în mașină să doarmă. Era în jur de ora 08:00. Până pe la 14:00 a stat acolo, în cabina mașinii, iar când ne-am dus ultima oară să îl chemăm, dispăruse.”, a povestit soția bărbatului dispărut.

BUZOIENI, pregătiți-vă copiii nu doar pentru stadion, ci și pentru TERENUL DE FOTBAL!

Rudele sale sunt cu atât mai îngrijorate cu cât ieri, când se afla în mașină, bărbatul i-a trimis soției pe telefonul mobil un mesaj înspăimântător:

„Mi-a trimis un SMS în care mi-a spus: <Sper că ești mulțumită; tot ce mai am acum e un ștreang în jurul gâtului>, după care mi-a trimis o poză de pe Google cu un ștreang de spânzurătoare.”, a mai adăugat soția bărbatului.

Bărbatul a dispărut ieri, în jurul orei 14:30, din comuna Săpoca. Este îmbrăcat cu o pereche de pantaloni gri, cu un hanorac negru cu mânecile gri și poartă adidași de culoare neagră. Toate obiectele personale, telefonul, cardul și actele au fost găsite în cabină.

Astăzi a fost alertată și poliția, care s-a deplasat la fața locului cu câinele de urmă. Persoanele care pot oferi detalii despre bărbatul dispărut sunt rugate să sune la 0753425028 sau să anunțe cea mai apropiată secție de poliție.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: