Știrile zilei

Bărbat în stop respirator! | A căzut în beci, răpus de gazele de fermentație

UPDATE: Bărbatul a fost declarat decedat.

Misiune contracronometru, într-o comună din Buzău. Un bărbat a fost găsit inconștient în beciul locuinței sale. La fața locului se deplasează echipaje de la ISU și SAJ Buzău.

Bărbatul în vârstă de 80 de ani, din satul Fântânele (comuna Mărgăritești) a intrat în beciul în care depozitase vinul și nu a mai ieșit. După un timp, rudele au mers să vadă ce se întâmplă, dar l-au găsit pe bătrân inconștient.

Oamenii au sunat imediat la 112, spre locul indicat pornind de îndată un echipaj SMURD și o ambulanță. După zeci de minute în care s-a aflat în beciul plin de gaze, bărbatul a fost scos la suprafață de un pompier care a intrat cu un aparat de respirat.

La această oră, octogenarul se află în stop cardio-respirator, iar medicii de pe salvarea efectuează manevre de resuscitare.

În fiecare an, sezonul vinului face victime în rândul gospodarilor care nu acordă suficientă atenție unui fenomen extrem de periculos. Toamna, intoxicațiile cu gaze emanate de vinul în fierbere sunt la ordinea zilei.

Deşi oamenii ştiu că există pericolul intoxicării cu dioxid de carbon degajat în timpul procesului de fermentare, tragediile nu întârzie să apară în fiecare toamnă, deoarece oamenii nu respectă nici cele mai simple reguli de siguranță.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button