Știrile zilei

Bărbat prins sub un mal de pământ, în timp ce săpa o fântână

UPDATE: Cu eforturi susținute, salvatorii buzoieni au reușit extragerea victimei, un bărbat în vârstă de 36 ani.

„Persoana, care era acoperită în totalitate de pământ, a fost recuperată în siguranță de colegii noștri, este conștientă și cooperantă. A fost preluată de echipajul medical pentru investigații.

„La ora difuzării acestei știri, pompierii buzoieni intervin în localitatea Mărunțisu, orașul Pătârlagele, pentru salvarea unei persoane surprinsă sub un mal de pământ,. Se pare că bărbatul a rămas captiv în timp ce efectua lucrări la o fântână.”, a transmis ISU Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ: La fața locului au fost alocate o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și un container multirisc.

În acest moment, pompierii executa săpături pentru extragerea persoanei.

Din informațiile primite pana la acest moment, nu a fost stabilit contactul cu aceasta.

Misiunea este în dinamică.

4 Comments

  1. oamenii isi pun viata in pericol pentru ca un rahat de primar nu a fost in stare sa gaseasca o cale pentru alimentarea satelor cu apa

  2. Mafia din Pătârlagele să iasă la iveală! primarul care minte că alimentează satul Maruntisu cu apa să dea socoteală!

  3. Trist ca se întâmplă întrun oraș de 2024, ca oamenii să sape după apa . Raul a fost făcut în mod sistematic, din 4 in 4 ani prin votarea aceleiași conduceri defectuase…De peste 16 ani circula promisiuni,de apă și canalizare timp in care se furnizează apa prin metode de evul mediu. Totuși, oamenii fac, oamenii trag… Hotia, mangleala, smecheria, corupția, incultura se regăsesc la Patarlage și la modul cum sa făcut administrație și cum sa organizat consiliul și alegerea vicelui care este coada de topor la cazul asta, fiind locuitor în sat… Sănătate la pompieri și la victima și minte multa la cetățeni în an electoral!

  4. e cineva de vină că e lumea zgârcita,să poată uda in grădină, are apă mărunțișu de ce dați vina pe primar va facut destule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button