Știrile zilei

Bărbat snopit în bătaie! | Indivizii care au terorizat localitatea (foto)

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Poșta Câlnău, a avut nevoie de spitalizare după ce a căzut victimă, pentru a doua oară, unor consăteni despre care spune că pur și simplu au terorizat localitatea.

Radu Dumitru Marian este șofer de TIR pe comunitate. În urmă cu patru ani, cinci membri ai unei familii de ciobani din Poșta Câlnău l-au snopit în bătaie în fața porții lor, pe motiv că nu are voie să treacă pe strada acestora. La acel moment, victima a depus plângere împotriva celor cinci agresori – trei băieți cu vârste cuprinse între 22 și 30 de ani și părinții lor -, însă, de patru ani, dosarul nu ar fi primit încă o soluție.

Din acel moment, pentru Radu Marian a început un șir interminabil de amenințări și injurii care au culminat, pe data de 1 martie 2019, cu o nouă bătaie din partea a doi dintre fiii familiei M. Victima a fost bătută cu bestialitate chiar în fața postului de poliție în care nu se afla nimeni la acea oră. Ajuns acasă plin de sânge, rudele au decis să-l ducă pe bărbat direct la spital.

Din certificatul medico-legal reiese că bărbatul a suferit răni la nivelul feței și al corpului, necesitând mai multe zile de spitalizare. Ieri, după ce a fost externat, bărbatul a mers direct la postul de poliție din Poșta Câlnău pentru a depune din nou plângere împotriva celor care, pentru a doua oară, l-au jucat în picioare dintr-un motiv absurd.

„Au terorizat localitatea; nu se mai poate cu ei. Au bătut de la medicul veterinar până la ultimul om din sat. Nimeni nu le poate face nimic acestor indivizi. În decembrie, tatăl a ieșit din pușcărie după ce aproape l-a omorât în bătaie pe un bărbat.”, ne-a transmis una dintre victimele indivizilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. De ce nu le da ti numele acestor indivizi domnule Spntica? Nenorocitii astia bat pe toata lumea din sat, se cred regii, baga furcoiul in tine daca zici ceva. Numai politistii au ramas nebatuti de ai lu Manicu.

      1. Nuuuu, sunt romani, dar sunt crescuti la stana. Iti dau cu toporul in cap daca le zici ceva. La ei nu exista vorba buna sa u intelegere, sa te fereasca Dumnezeu sa zici ceva ca te tabara imediat! Ma mir cum de na u omorat pe nimeni pana acum..dar nu e de parte nici asta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button