Știrile zilei

Bărbați reținuți, după o bătaie în trafic

Doi indivizi din Cătina au bătut un șofer până l-au băgat în spital. Pe sistemul „Pumnii mei minte nu are”, cei doi s-au simțit deranjați de faptul că bărbatul îi atenționase că blochează drumul, staționând cu mașina pe partea carosabilă. S-au năpustit asupra lui cu pumnii și cu picioarele, fiind la un pas să-i curme viața. Indivizii au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi duși înaintea procurorului cu propunere arestare preventivă. 

  • Filmul evenimentului

În seara de 15 octombrie, în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău au fost sesizați prin  S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 50 de ani, din Chiojdu, care a precizat că a fost victima unei agresiuni.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă pentru a verifica aspectele sesizate și în vederea aplicării măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, care a avut la bază o altercație în trafic. În cursul acelei zile, apelantul s-ar fi deplasat cu o autoutilitară iar la intersecția DJ 102 L cu DJ 102 B șoferul autoutilitarei ar fi claxonat pe motiv că un autoturism era staționat și afecta fluența traficului.

  • Meltenii au sărit la bătaie

În timpul conflictului, atât apelantul, cât și șoferul autoutilitarei – un bărbat de 27 de ani, din Chiojdu – au fost bătuți cu bestialitate de cei doi indivizi aflați în zona autoturismului staționat. Polițiștii au stabilit că agresorii ar fi doi bărbați, de 22, respectiv 50 de ani, ambii din Cătina.

În urma agresiunii, șoferul autoutilitarei a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

  • Toleranță ZERO pentru infracțiunile cu violență

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au reținut pe cei doi agresori pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, cei doi urmează a fi prezentați parchetului în vederea sesizării instanței pentru a dispune cu privire la măsura preventivă. Vă vom ține la curent cu măsura dispusă în cazul celor doi indivizi periculoși.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Ăștia doi trebuiesc izolați pe viață !
    Răul trebuie eliminat din societate, acest lucru fiind posibil doar prin izolare pe viață !
    România mai poate fi salvată doar de o dictatură luminată !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button