Știrile zilei

Bătaie în centrul Buzăului. Doi tineri reținuți

Cei trei s-au luat la bătaie pe platou, în fața copiilor care se dădeau în comedii. Îngroziți de scenele violente, oamenii au sunat la 112. 

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, din Mărăcineni, s-au luat la bătaie în centrul orașului. Poliția a intervenit prompt și i-a reținut pe doi dintre ei.

În seara de 20 iunie, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în zona centrală a municipiului este în desfășurare un scandal.

Imediat după primirea sesizării, la fața locului s-au deplasat o echipaje de poliţişti şi jandarmi pentru a verifica aspectele sesizate și aplicarea măsurilor legale.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că incidentul s-a produs pe fondul unui conflict spontan, protagoniștii fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 şi 29 de ani, toți din Mărăcineni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar polițiștii au reținut pentru 24 de ore doi dintre tinerii implicați, în vârstă de 19, respectiv 23 de ani.

Ieri, cei doi au fost prezentați parchetului pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Bravo ma, ca astia pentru un scandal sunt imediat arestati, aia care l-au urmarit pe ala 30 de minute, i-au faramat masina, l-au rupt cu bataia in fata politiei au fost lasati in libertate, doar dupa presiunea mass media s-a luat masura arestarii preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button