Știrile zilei

Bătaie în trafic! | Bâte, pumni, geamuri sparte! (FOTO)

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Bătaie ca-n Șapte păcate, între suporterii a două echipe de fotbal din Liga a II-a. Patru clujeni care se întorceau de la Brăila, unde își susținuseră echipa favorită, au mâncat o bătaie soră cu moartea și s-au ales cu mașina vandalizată după un conflict în trafic produs, ieri, pe DN 10, la Ciuta.

Cei patru suporteri ai echipei Universitatea Cluj se întorceau, ieri, de la Brăila, acolo unde echipa favorită zdrobise divizionara secundă Dacia Unirea cu scorul de 8-0. Pe drumul de întoarcere, în zona localității Ciuta, cei patru au fost șicanați în trafic de mai multe autoturisme înmatriculate în Prahova, în care se aflau, se pare, suporteri ai echipei locale.

Între membrii celor două galerii exista un conflict mai vechi, iar ieri prahovenii au pus la cale o vendetă împotriva celor din Cluj.

Cei cincisprezece prahoveni au oprit mașina clujenilor, după care au început să o lovească cu diferite obiecte. Sub ploaia de lovituri, bărbații au ieșit din mașină și au încercat să respingă atacul, însă, depășiți numeric, au încasat pumni și picioare până când șoferii din trafic au intervenit.

Clujenii s-au ales cu mașina vandalizată, dar nu au depus plângere la poliție, preferând să își vadă de drum. Bucuria de a-și fi văzut echipa învingătoare pe malul Dunării făcut ca incidentul din trafic să fie uitat repede, însă probabil că nu pentru mult timp, deoarece U Cluj și Petrolul se vor mai întâlni în meciuri directe, iar galeriile vor avea și ele „meciul” lor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button