Articolul zileiȘtirile zilei

Bătaie între fete, la doi pași de sediul Poliției

Un incident regretabil a avut loc, aseară, în apropierea Școlii Gimnaziale Nr. 11 Buzău, la o aruncătură de băț de sediul Poliției. Două eleve de clasa a șaptea s-au luat la bătaie în plină stradă, sub privirile colegilor care nu par să intervină în niciun fel. Mărul Discordiei ar fi fost, se pare, un băiat…

Bătaia celor două adolescente a avut loc în zona Grădiniței „Boboceii”, la scurt timp după ieșirea de la ore. Totul s-a derulat extrem de repede, însă unul dintre cei prezenți a avut timp să scoată telefonul mobil și să înregistreze totul.

Conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Buzău a aflat despre bătaie abia în această dimineață, când s-a trezit cu poliția în instituție. După apariția imaginilor în spațiul public, oamenii legii s-au autosesizat și au demarat o anchetă.

De altfel, o altă anchetă este desfăurată, în paralel, de conducerea școlii. Directoarea instituției, prof. Livia Monica Mărculescu, a precizat că situația va fi analizată și că elevele vor fi consiliate. Bătaia a avut loc în afara școlii, motiv pentru care fapta nu poate fi sancționată, deoarece regulamentul poate fi aplicat doar pentru abateri comise în perimetrul școlii.

Imaginile au fost publicate de Șansa News și sunt greu de urmărit.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button