CORONAVIRUS

Bătăuși din Buzău, încătușați de polițiști și duși în arest

Trei tineri din Buzău n-au simțit canicula din ultimele zile. Ei au fost duși „la răcoare” de polițiști, fiind reținuți pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

IPJ Buzău informează că luni, 7 august, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Buzău au reţinut trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 31 de ani, toţi din Municipiului Buzău, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de “tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi “lovirea sau alte violenţe”.

Cazul a fost sesizat Poliţiei la acest sfârşit de săptămână, atunci când pe fondul unor discuţii contradictorii dintre un minor de 14 ani şi un tânăr în vârstă de 28 de ani, ambii din municipiul Buzău, a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în timp ce se aflau pe o stradă din Municipiul Buzău, doi bărbaţi în vârstă de 28 şi 30 de ani, ar fi avut un conflict cu minorul şi cu un alt buzoian în vârstă de 31 de ani, împrejurare în care aceştia s-ar fi lovit reciproc în mai multe  rânduri, s-ar fi manifestat zgomotos şi ar fi tulburat ordinea publică.

„A fost întocmit dosar penal, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate şi a probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, ieri, cei trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovirea sau alte violenţe.

Cercetările continuă, urmând ca bănuiţii să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău în vederea luării măsurilor legale.”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: