Știrile zilei

Bătut cu BESTIALITATE de doi tineri | Ce s-a întâmplat cu victima

Vă mai amintiți de domnul Dumitru Neculai, bărbatul de 66 de ani snopit în bătaie de doi tineri, unul din Buzău, iar celălalt, din Botosani?. În urmă cu mai bine de jumătate de an, povestea sa impresiona o țară întreagă . 

Potrivit știri.botosani.ro, medicul care s-a implicat în ajutorarea bărbatului a oferit noi detalii despre viaţa acestuia:

E omul care aproape a murit, într-o seară de martie, sub picioarele unor tineri care l-au bătut cu bestialitate. Apoi, sub un val de bine, nu numai că n-a murit, dar a ajuns într-un centru fabulos, unde stă lângă oameni plini de poveşti minunate, joacă şah cu ei, conversează pe teme filosofice, se plimbă printr-o curte plină de flori, se joacă cu căprioarele şi cu măgăruşul Gogu, mătură frunzele şi stă într-o linişte aproape de basm”, scrie pe Facebook medicul Vasi Rădulescu, implicat de atunci în ajutorarea bărbatului bătut cu sălbăticie.

Bărbatul bătut locuieşte acum într-o casă nouă: ”Şi pentru că mulţi oameni au vrut să-l ajute şi au donat bani după acea bătaie cruntă, am luat o casă nouă aici şi astăzi am inaugurat-o. E tare frumoasă. A treisprezecea casă aflată sub mâna bună a lui Viorel Pasca, renovată şi gata să-l primească pe domnul D. şi pe mulţi alţii”.

Medicul ataşează şi o poză a ”domnului D.”, pentru că acesta l-a rugat să-i facă ”o poză frumoasă, să mă aveţi acolo în telefon, amintire”.

În martie, doi tineri de 18 şi 23 de ani au fost filmaţi în timp ce îl loveau cu cruzime, într-un pasaj din Braşov, pe bărbatul de 66 de ani.

La spital, viaţa lui Dumitru Neculai, care nu avea nici acte de identitate la internare, s-a schimbat complet. Zeci de oameni impresionaţi de situaţia lui s-au oferit să-l ajute, printre ei fiind şi medicul Vasi Rădulescu. Bărbatul a ajuns într-un centru din Bihor, la Tinca. Din banii strânşi din donaţii, a fost construită casa în care de acum locuieşte ”domnul D.”, alături de alţi nevoiaşi.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.