Fără categorie

Tână bătut cu bestialitate într-un club din Buzău

„Nu mai are nimeni loc de el în club!”, par să spună la unison toți cei care au avut de a face cu bărbatul violent reținut de polițiști după mai multe scandaluri provocate într-un club din Buzău. Cel mai tare a simțit-o pe pielea lui un buzoian venit din străinătate să-și petreacă vacanța, dar care a stat mai mult în spitale din cauza tânărului recalcitrant.

Povestea e pe cât de simplă, pe atât de dureroasă pentru cei implicați. Pe 21 iulie, Ionuț B., un buzoian venit în concediu din Franța, a mers cu prietenii într-un club din oraș să se distreze. La un moment dat, susține tânărul, în timp ce se afla în toaleta clubului, a fost abordat de un alt client, care i-ar fi cerut socoteală pentru dedicațiile pe care le cerea lăutarilor. De la cuvinte dure până la bătaie a fost un singur pas. Dragoș, bărbatul violent, s-ar fi năpustit cu pumnii și cu picioarele asupra lui Ionuț, lăsându-l aproape inconștient. O ambulanță l-a preluat de urgență și l-a transportat la UPU.

  • Fractură de mandibulă, „concediu” la Floreasca”.

Plecat la discotecă să se distreze, Ionuț s-a trezit pe un pat de spital la Floreasca, unde ar fi fost operat la mandibulă. Dantura i-a fost și ea distrusă, iar zilele ce au urmat au fost un adevărat calvar:

De atunci și până astăzi viața noastră a devenit un coșmar. Soțul meu sare noaptea din somn, fiindcă a rămas cu o spaimă. Suferim noi, suferă și copiii și nu știm ce să mai facem. De atunci a tot fost internat prin spitale; numai noi știm prin ce trecem. Vrem să ni se facă dreptate.” a povestit soția bărbatului bătut.

  • Din client, bărbatul a fost promovat la „responsabil cu ordinea”.

Încă din seara evenimentului, poliția s-a autosesizat și a deschis dosar penal pentru loviri și alte violențe. Partea vătămată a depus și ea plângere penală la Parchet, iar cel vinovat de scandal a rămas în atenția anchetatorilor. Sâmbăta trecută a „comis-o” din nou, provocând un nou scandal, terminat cu folosirea săbiilor, a bâtelor și a cuțitelor. De menționat că, de data aceasta, bărbatului i-a fost atribuită calitatea de „responsabil cu ordinea clubului”:

În dimineaţa zilei de 9 septembrie, în jurul orei 04.00, personalul medical dintr-o unitate de primiri urgenţe din municipiul Buzău a sesizat că o persoană, victima unei agresiuni, a devenit recalcitrantă faţă de personalul medical.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău care au stabilit că este vorba despre un bărbat de 31 de ani din Rm. Sărat care ar fi fost implicat într-un conflict dintr-un club din municipiul Buzău. Din verificările efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 9 septembrie, între personalul responsabil de ordine al clubului şi mai mulţi tineri din Rm. Sărat, clienţi, a izbucnit un conflict verbal, care a degenerat în violenţe.

După violențele de sâmbătă noapte, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Luni, acesta a fost eliberat.

La sediul Poliţiei municipiului Buzău au fost conduse persoanele implicate în scandal, continuându-se cercetările pentru stabilirea modului de implicare al fiecăruia în incident. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind luată măsura reţinerii unui buzoian de 36 de ani.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Între timp, familia lui Ionuț vrea să i se facă dreptate. Urmează acum ca partea vătămată să depună la dosarul cauzei o adeverință medicală din care reiese numărul zilelor de spitalizare, abia după aceea urmând a se face încadrarea juridică a faptei.

Este foarte posibil însă ca tensiunile dintre cei doi să degenereze, având în vedere frustrările adunate în timp. O primă încercare de răzbunare a avut loc în weekend, atunci când, adus la Poliția Municipiului pentru audieri, presupusul agresor a dat nas în nas cu familia lui Ionuț. Soția acestuia a început să-i lovească mașina cu picioarele, moment în care a fost luată pe sus de polițiști.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */