Știrile zilei

Beat MORT, accident teribil pe un drum aglomerat

Un „șofer” în vârstă de 39 de ani a provocat un accident monstru pe drumul județean 203K. Cu mintea îmbibată în alcool, brăileanul s-a urcat la volanul camionului încărcat cu piatră și, la ieșirea din localitatea Săpoca, s-a răsturnat pe șosea, rămânând încarcerat.

Ieri, la ora 18:00, mai multe echipaje de poliție, SMURD și ambulanță au pornit de urgență către locul indicat. Până la ajungerea forțelor, șoferul fusese scos din cabină de către participanții la trafic. Salvatorii de pe ambulanță l-au dus de urgență la spital, unde medicii au realizat imediat că se află într-o avansată stare de ebrietate.

După testul cu aparatul Dragger s-a constatat că șoferul avea o concentrație alcoolică de 1,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Este dureros de imaginat ce s-ar fi întâmplat dacă mastodontul s-ar fi răsturnat pe celălalt sens de mers, chiar în momentul în care s-ar fi apropiat o altă mașină.

Camionul răsturnat chiar în curba de la ieșirea din Săpoca spre Cernătești a rămas ore bune pe carosabil, în acest timp scurgându-se pe șosea ulei și carburant. Localnicii au filmat totul și au urcat imaginile pe Internet.

Pentru fapta sa, bărbatul ar putea ajunge în arest, având în vedere pericolul pe care îl constituie pentru siguranța traficului.

Foto cu caracter ilustrativ.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5