Politică

Beceni, Vestul Sălbatic! | Zeci de plăcuțe stradale, distruse peste noapte

Se întețește lupta politică la Beceni, acolo unde câțiva cetățeni țin cu orice preț să arunce cu noroi în administrația locală, doar-doar vor reuși să pună mâna pe putere. De câteva luni, comuna devenită țintă chiar și pentru autoritățile de la „Casa Albă” rezistă eroic în fața valului de atacuri, controale, diversiuni și tehnici specifice politicii de șanț a anilor ’90.

Zeci de plăcuțe stradale noi nouțe, pe care Primăria Beceni le montase în comună acum câteva luni, au fost distruse în câteva ore de persoane necunoscute. Edilii cred că operațiunea a avut loc noaptea, scopul fiind distrugerea și decredibilizarea imaginii celor care au reușit să le monteze.

În această dimineață, angajații Primăriei Beceni au constatat că unele plăcuțe cu denumirile străzilor sunt indescifrabile. Deși au fost montate de numai câteva luni, vopseaua a ajuns să se curețe, peste noapte, și la o simplă atingere a mâinii. Autoritățile suspectează că este vorba despre un sabotaj, însă nu își explică ce fel de oameni ar fi putut distruge bunul public, pentru că despre motive nu mai au îndoieli.

Curios este că alte plăcuțe, montate în aceeași perioadă în comuna Beceni, sunt astăzi intacte, semn că nu intemperiile au reprezentat factorul distructiv, ci…mâna omului.

Cel mai probabil, spun edilii, indivizii au folosit o substanță chimică pentru a distruge plăcuțele. Fiind vorba despre distrugere, faptă pedepsită de Codul Penal, oamenii Primăriei au de gând să formuleze plângere penală.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close