Social Știrile zilei

Bianca are nevoie de ajutor! | Fetița suferă de un sindrom extrem de RAR

La cei nouă ani ai săi, Bianca Pienaru își petrece timpul mai mult prin spitale, asta după ce medicii au descoperit că suferă de un sindrom extrem de rar. Părinții și cadrele didactice de la școala la care învață fata au decis să nu mai stea deoparte și vor organiza un spectacol caritabil.

Bianca este elevă în clasa a III-a la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu” din Buzău. Pe lângă faptul că s-a născut cu un singur rinichi, fetița a mai fost diagnosticată cu o boală extrem de rară. Este vorba despre sindromul „Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser”, malformaţie congenitală care afectează aparatul reproducător al femeii.

Rămasă văduvă anul trecut, mama Biancăi este în imposibilitatea de a plăti pentru investigațiile medicale și tratamentul micuței. De aceea, sprijinită de părinți, de profesori și de reprezentanții Consiliului Județean Buzău, o mămică a venit cu ideea unui spectacol caritabil pentru strângerea de fonduri atât de necesare în acest moment.

Spectacolul va avea loc pe data de 6 decembrie 2018, la ora 17:00, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău. Sunt așteptați să vină buzoieni dornici să ajute și, totodată, să se bucure de momente artistice deosebite, cu muzică de toate genurile.

De asemenea, cadrele didactice din școala în care învață Bianca au pregătit momente artistice și alte surprize pentru cei prezenți.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

/* ]]> */