Știrile zilei

Biciclist luat de capotă de o șoferiță, la doi pași de sediul Poliției

Două evenimente rutiere la baza cărora au stat două șoferițe s-au produs aproape simultan în Buzău. Un biciclist a fost acroșat de o tânără șoferiță în rondul de la intersecția străzilor Chiristigii și Frăsinet, iar un copil a fost lovit de o altă conducătoare auto, pe DN 10.

Primul accident a fost anunțat puțin după ora 12:00, la doi pași de sediul IPJ Buzău. Se pare că tânăra șoferiță, novice în ale condusului, nu a apreciat bine distanța dintre mașina sa și biciclist, impactul fiind inevitabil.

Biciclistul a fost făcut una cu pământul, șoferii din trafic fiind cei care i-au acordat primul ajutor.

La scurt timp, o ambulanță SAJ s-a deplasat la fața locului. Bărbatul a fost urcat în salvare și va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident de circulație s-a produs astăzi în jurul orei 12.30. În timp ce conducea un autoturism pe DN10, din direcţia Braşov către Buzău, pe raza localităţii Cândeşti, o buzoiancă de 49 de ani a acroşat un minor în vârstă de 12 ani din localitate, care se angajase în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale. În cauză se întocmeşte dosar penal, iar cercetările continuă. Pe perioada desfăşurării cercetării la faţa locului traficul a fost dirijat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button