Știrile zilei

Biciclist luat de capotă de o șoferiță, la doi pași de sediul Poliției

Două evenimente rutiere la baza cărora au stat două șoferițe s-au produs aproape simultan în Buzău. Un biciclist a fost acroșat de o tânără șoferiță în rondul de la intersecția străzilor Chiristigii și Frăsinet, iar un copil a fost lovit de o altă conducătoare auto, pe DN 10.

Primul accident a fost anunțat puțin după ora 12:00, la doi pași de sediul IPJ Buzău. Se pare că tânăra șoferiță, novice în ale condusului, nu a apreciat bine distanța dintre mașina sa și biciclist, impactul fiind inevitabil.

Biciclistul a fost făcut una cu pământul, șoferii din trafic fiind cei care i-au acordat primul ajutor.

La scurt timp, o ambulanță SAJ s-a deplasat la fața locului. Bărbatul a fost urcat în salvare și va fi transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri medicale.

Un alt accident de circulație s-a produs astăzi în jurul orei 12.30. În timp ce conducea un autoturism pe DN10, din direcţia Braşov către Buzău, pe raza localităţii Cândeşti, o buzoiancă de 49 de ani a acroşat un minor în vârstă de 12 ani din localitate, care se angajase în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.

Minorului i-au fost acordate îngrijiri medicale. În cauză se întocmeşte dosar penal, iar cercetările continuă. Pe perioada desfăşurării cercetării la faţa locului traficul a fost dirijat.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5