Administrație Economic Știrile zilei

BLOCAJ financiar la Palatul Comunal / După sportivi, o altă categorie are de suferit

Peste 60 de oameni de cultură, profesori și oameni de afaceri din Buzău, declarați Cetățeni de Onoare ai municipiului, vor mai trebui să aștepte festivitatea de premiere anuală, anunțată inițial să aibă loc joi, 12 mai.Cetateni
Evenimentul s-a amânat până la o dată necunoscută, deoarece Primăria Buzău se află în imposibilitatea de a mai face finanțări pentru activități culturale sau sportive, din cauza arieratelor și datoriilor acumulate. O ordonanță de urgență a guvernului tehnocrat obligă admi­nistrațiile locale să-și stingă toate restanțele înainte să încheie noi angajamente financiare.
De altfel, și sportul buzoian suferă din cauza blocajului financiar de la Palatul Comunal, pe acest segment, municipalitatea nealocând niciun leu de la începutul anului și până în momentul de față.
Anul acesta, fiecare dintre cei 62 de Cetățeni de Onoare ar fi trebuit să primească un premiu de 595 de lei, dintr-un buget de peste 40.000 de lei, însă niciunul dintre ei nu poate intra deocamdată în posesia premiilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5