Știrile zilei

BOMBĂ! Cunoscut medic stomatolog, suspectat că făcea operații estetice fără drept!

Percheziții au loc și în imediata vecinătate a unui han din Ulmeni.

Percheziții de amploare, în localitatea Ulmeni, într-un dosar care vizează o renumită clinică de înfrumusețare din Capitală. Acuzațiile sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

Conform Poliției Române, 45 de percheziţii au loc joi dimineață în Bucureşti şi în 24 de judeţe, între care și Buzău, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală, călcată de-a lungul vremii de numeroase vedete din showbiz-ul românesc.

Conform anchetatorilor, infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii unei clinici de înfrumuseţare care funcţionează în municipiul Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi ori colaboratori. Intervențiile nu au fost evidenţiate în sistem contabil iar unii dintre cei care le au efectuat nu au îndeplinit, spun anchetatorii, condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii.

La Buzău sunt 8 percheziții care au loc la Ulmeni dar și la alte adrese. Conform unor surse din rândul anchetatorilor, se caută sume de bani, ustensile si alte obiecte care ar putea avea legătură cu dosarul.

S-ar părea că vizat este un cunoscut medic stomatolog, suspectat că făcea operații estetice fără drept.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button