Știrile zilei

Brad superb, recoltat din curtea unui buzoian și donat municipalității

Peste zece zile, luminile de sărbătoare se vor aprinde în municipiul Buzău, iar primăria a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile. În această dimineață, o familie din cartierul buzoian Mihai Viteazul a donat un brad, care a ajuns în zona Obeliscului din Parcul Crâng, unde au loc Târgul de Crăciun și petrecerea de revelion.

Luni dimineață, o echipă de la S.C. Urbis-Serv s-a deplasat pe strada Ion Costinescu, unde un brad falnic aștepta să fie extras și dus să împodobească orașul de sărbători.

La capătul unei operațiuni deloc simple, angajații Urbis au reușit să scoată arborele și să îl așeze pe o platformă, care l-a transportat spre destinație.

În acest fel, niciun brad nu va fi tăiat din pădure pentru a împodobi orașul de sărbători, obicei devenit deja tradiție.

Între timp, în municipiul Buzău au ajuns și componentele sistemului de iluminat festiv și ornamentele de Crăciun. Edilii spun că, anul acesta, Aleea Trandafirilor va fi împodobită ca-n povești.

FOTO: Ionuț Sandu

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. pe strada IC Brătianu nr.5 este un brad imens, ce amenință viata oamenilor și siguranta caselor din jur, a stricat trotuarul și gardul proprietarului…poate îl pozați sa se ia măsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button