Știrile zilei

Bradul de Crăciun a ajuns în Parcul Crâng

Autoritățile au montat bradul de Crăciun din Parcul Crâng, loc în care vor fi organizate atât Orășelul Copiilor, cât și târgul de sărbători. La fel ca anul trecut, bradul provine din gospodăria unui buzoian, care l-a donat primăriei din dorința de a ajuta.

Povestea bradului, care nu este „chiar atât de bătrând și de înalt”, dar care „compensează prin frumusețe”, a fost spusă, ca în fiecare an, de către viceprimarul Ionuț Apostu:

Povestea bradului de Crăciun!🌲
Ușor, ușor ne apropiem de magia Sărbătorilor de Iarnă. Anul acesta Parcul Crâng va fi centrul atracției! Și așa cum v-am obișnuit în fiecare an, Sărbătorile vin și cu o poveste a bradului de Crăciun. A devenit deja o tradiție să nu sacrificăm niciun brad din pădure ci să căutăm buzoieni inimoși ce vor să renunțe la exemplarele din propria gospodărie din motive ce țin de siguranța imobilelor sau realizarea unor lucrări edilitare! Iată că, astfel, bradul de care se vor bucura toți copiii la Târgul de Crăciun provine și în acest an tot din municipiu. Până azi era un falnic “locatar” de pe strada Libertății! Grație generozității proprietarului a fost instalat în parcul Crâng si va fi împodobit. Chiar dacă nu este atât de bătrân și înalt, el compensează prin frumusețe! Este pentru prima dată când buzoienii se pot bucura de un brad argintiu parcă desprins din filmele de Crăciun, cochet și elegant!🌲”, a scris viceprimarul Ionuț Apostu pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!