Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Fostul procuror Emilian Eva, numit director la Spitalul Săpoca!

Fostul procuror Emilian Eva a fost numit director al Spitalului de Neuropsihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca din ordinul ministrului Sănătății, Victor Costache.

Ieri, directoarea spitalului Săpoca, dr. Viorica Mihalașcu, a fost anunțată de Minister că în locul ei va fi trimis un nou director. Astăzi, la spital s-a prezentat nimeni altul decât fostul procuror Emilian Eva, devenit celebru pentru trimiterea în judecată a lui Dan Voiculescu în dosarul ICA.

Emilian Eva este originar din Iași, oraș din care provine și actualul ministru al Sănătății, dr. Victor Costache. Eva a absolvit Facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași în anul 1993, iar ulterior a activat ca procuror la Parchetul Militar Iași. Pe 1 iulie 1999, a fost numit prim procuror al Parchetului de pe langa Judecătoria Iași, unde a rămas aproape 7 ani.

Emilian Eva este unul dintre cei mai controversați procurori ieșeni, devenind cunoscut după ce l-a trimis în judecată pe Dan Voiculescu în Dosarul ICA. Potrivit wikipedia.ro, a fost reclamat de propriii colegi pentru numeroase abuzuri în exercitarea funcției, dar și suspectat că a făcut afaceri imobiliare cu interlopi din Iași.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. huoooooo; escroc puscarias;
    nu ti-au ajuns banii din mita; acu’ mai vrei si banii statului, nenorocind niste oameni care muncesc cum nu ai muncit tu niciodata;
    rusineeeee; huooooo!!!!!!!

  2. In timpul Regimului comunist aceste spitale erau folosite si pt ”rezolvarea celor care se opuneau regimului. Seful politic al spitalului sau chiar adairectorul erau ”oamenii lor”. NIMIC NOU SUB SOARE aceleasi metode ,doar executantii altii, caracterele dcabroase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button