Știrile zilei

UPDATE: Managerul spitalului NU mai demisionează

Demisia a avut loc la scurt timp după vizita ministrului Nelu Tătaru. Gestul ar avea legătură cu reproșurile ministrului de resort. Colegii au încercat să-l determine pe manager să rămână, însă acesta a fost de neclintit.

UPDATE: Managerul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat, Adrian Danielescu, a revenit asupra decizie și nu mai demisionează.

Veste șoc la Spitalul Municipal din Rm Sărat, unitate medicală suport pentru COVID 19! Managerul spitalului, Adrian Danielescu, și-a înaintat, astăzi, demisia.

Potrivit TV SAT, demisia managerului a survenit la scurt timp după vizita efectuată la unitatea medicală de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

În încercarea de a detensiona situația, primarul Sorin Cîrjan a convocat o ședință de urgență la Spitalul Municipal. După câte se pare, gestul lui Adrian Danilescu are o legătură cu vizita ministrului Nelu Tătaru, managerul spitalului din Râmnicu Sărat fiind deranjat, atât de reproșurile, cât și de dispozițiile primite de la responsabilul de la București.

Adrian Danielescu nu a putut fi contactat pentru a explica motivele demisiei sale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button