Știrile zilei

BUBUITURĂ puternică, azi-noapte, în Buzău | Două BMW-uri făcute praf (foto)

Un eveniment rutier în care au fost implicate două mașini s-a produs azi-noapte în municipiul Buzău din cauza vitezei excesive. Un tânăr care a călcat prea tare pedeala de accelerație a scăpat mașina de sub control și a lovit un alt bolid, proiectându-l într-un pom.

O bubuitură puternică produsă în jurul orei 02:00 i-a trezit pe locuitorii blocurilor din zona Electrica. Ieșiți într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat, oamenii au descoperit  două mașini grav avariate, la distanță relativ mare una de cealaltă.

Conform dinamicii preliminare, un tânăr care conducea un autoturism BMW dinspre Crâng înspre Bariera Ploiești, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și, ajuns în dreptul Electrica, a izbit puternic un alt BMW parcat pe partea dreaptă a drumului. Ambele mașini au suferit avarii serioase, coliziunea fiind deosebit de puternică: Una dintre acestea fiind proiectată într-un pom, în timp ce forța impactului a dislocat două borduri.

Tânărul cu BMW-ul parcat a avut un șoc în momentul în care a coborât din bloc și și-a văzut mașina distrusă. El tocmai se pregătea se plece la București în momentul în care a auzit bubuitura și a rămas fără mijloc de deplasasre.

Poliția a sosit și ea la fața locului și l-a testat pe șoferul vinovat, rezultatul fiind negativ. Asiguratorul său urmează să îl despăgubească acum pe proprietarul mașinii lovite.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

  1. Cel mai prost e soferu bagamias pula n morții lui Soferul e vinovat nu l a dus capu mai mult ce sai faci. Sontica a zis soferu daca te prindea acolo te lega de pomul ăla izbit de mașina

  2. Sontica a zis zdreanta aia de sofer ca cand te prinde te calca pe cap, Buzăul e mic. Nu zici nimic?..iti spun io cine e ca sal dai la garda sai sparga muia n el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button