Știrile zilei

Bucureștean arestat preventiv pentru mai multe furturi din locuințe. Doi complici, anchetați pentru tăinuire

Bucureșteanul de 37 de ani a fost săltat în urma unor percheziții ale polițiștilor buzoieni pe raza municipiilor București, Alexandria și în județul Dâmbovița. Doi complici, o femeie și un bărbat, anchetați pentru tăinuire.
Pe 29 martie, în baza mandatelor de percheziţie emise de Judecătoria Buzău, poliţiştii de la Investigaţii furturi1Criminale de la Poliţia municipiului Buzău au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bucureşti şi Alexandria şi pe raza judeţului Dâmboviţa la persoane bănuite de comiterea de furturi din locuinţe.
În urma efectuării percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe unelte susceptibile că ar fi fost folosite la comiterea de furturi din locuinţe, mai multe contracte de amanet, existând indicii că bunurile sustrase ar fi fost valorificate în acest mod, precum şi alte obiecte ce ar fi fost sustrase din locuinţe.
„În urma probatoriului administrat de poliţişti, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău a pus în mişcare acţiunea penală faţă de un bucureştean în vârstă de 37 de ani pentru comiterea a două furturi din locuinţe, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
Totodată, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigaţii criminale în sarcina celorlalte două persoane vizate de activităţile poliţiştilor – o tânără de 26 de ani din Alexandria şi un bărbat de 59 de ani din Dâmboviţa a fost reţinută săvârşirea infracţiunii de tăinuire.
Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciilor şi documentarea întregii activităţi infracţionale.” se arată în comunicatul IPJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button