Știrile zilei

Bucureștean DISPĂRUT pe dealurile din Buzău

Un bărbat a alertat astăzi autoritățile după ce tatăl său a dispărut fără urmă în timpul unei plimbări. Jandarmii l-au găsit pe bărbat rătăcind pe dealurile din Cozieni.

Bărbatul, un bucureștean în vârstă de 73 de ani, se afla la o casă de vacanță în satul Teișu din comuna Cozieni. Astăzi, el a plecat împreună cu soția la plimbare pe dealurile din apropiere, însă, la un moment dat, cei doi au luat- o pe cărări diferite, bărbatul fiind de negăsit.

După primirea sesizării, în zonă au fost direcționate efective ale structurilor M.A.I din județul Buzău, persoana rătăcită fiind găsită de o patrulă de jandarmi montani din cadrul postului Berca, dupa circa 40 de minute de la primirea apelului de urgență.

Bărbatul se afla la aproximativ 2 km depărtare de marginea satului Teișu, într-o livadă abandonată, acesta fiind blocat într- o zonă de unde nu se mai putea deplasa din cauza terenului foarte accidentat. Deși era în stare de epuizare fizică, acesta nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind condus de jandarmi la locația de cazare, fiind sfătuit ca, pe viitor, să nu se mai deplaseze singur pe trasee montane și, nu în ultimul rând, să aleagă drumeții adecvate vârstei.”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button