Economic

Bucureștean reținut la Mărăcineni, după o acțiune a Poliției. Ce au descoperit oamenii legii în geanta lui

Un bărbat de 41 de ani, din București, a fost reținut de polițiștii buzoieni după ce a fost prins transportând peste 35.000 de țigări netimbrate, de diferite mărci. Bărbatul se afla într-un autocar cu numere de Sibiu.
Ghinionul bărbatului s-a numit Mărăcineni. Aici, pe 9 iunie, oamenii legii au instituit un filtru și au oprit tigari-netimbrate_3_or-600x400pentru control un autocar de Sibiu. În urma verificărilor, a fost identificat un pasager în vârstă de 41 ani din municipiul Bucureşti care deţinea 35.600 ţigarete de diferite mărci, fără banderole de marcaj.
„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, faptă prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 571/2003.”, se arată în comunicatul IPJ Buzău.
Bucureşteanul de 41 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău. Ţigaretele au fost confiscate, valoarea capturii fiind estimată conform metodologiei de calcul la peste 16.000 de lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. a fos turnat omul… politia buzoiana nu ii vede pe romii din dragaica buzau cum stau cu tigarile etalate la vedere pe masute si cu sacosele burdusite in spatele lor si nu le zice nimeni nimic…mafie mare in orasul asta!!!

    1. Tu cand ii vezi de ce nu anunti politia, sa vezi daca se iau sau nu masuri? Iti place sa te lamentezi si sa te vaicaresti!
      Unde este spiritul civic din tine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: