Știrile zilei

Bucurie de nedescris, pentru câteva sute de copii din Merei! (foto)

Aseară, Moș Nicolae a poposit pentru câteva ceasuri în comuna Merei, unde a fost așteptat de câteva sute de copii și părinți. Micuții s-au bucurat de spectacolul luminilor și al artificiilor, dar și de cadourile primite de la Moș.

Aseară, la ora 18:00, a avut loc festivitatea ce a marcat aprinderea iluminatului festiv de sărbători în stațiunea Sărata Monteoru. Aprinderea luminilor de sărbătoare a fost făcută în prezența președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, și a primarului comunei Merei, Ștefan Chircă.

Copiii de la Scoala din Merei și o familie cu nouă copii din localitate au susținut un minirecital de colinde. Ulterior, cei prezenți au avut parte de un foc de artificii, iar în final, copiii și însoțitorii acestora au primit cadouri de la Moș Nicolae.

„A devenit o tradiție ca în seara de Moș Nicolae să fim prezenți în Sărata Monteoru. Și în acest an au venit foarte multi copii din toată comuna, copii cuminți însoțiți de părinți și este un lucru firesc pentru că din această seară au început practic sărbătorile de iarnă.

Le-am mulțumit tuturor, le-am urat <La Mulți Ani!>  și le-am propus să încercăm, măcar în luna decembrie, să fim mai buni, să iubim mai mult oamenii și să ne gândim și la noi și la viitorul de mâine adică la copiii care au primit astăzi cadouri.”, a declarat președintele CJ Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Bine ar fi nu doar o data pe an ci de mai multe ori, faceti le si vara ceva, si toamna..Mergeti si la camine, si la aziluri, duceti le si lor bucuria Craciunului..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close