Politică Știrile zilei

Bucurie la PSD Buzău! | Ciolacu: „Se datorează determinării și șarmului inegalabil al primarului Toma!” (galerie foto)

Organizația Municipală a PSD Buzău s-a întărit, în această seară, cu peste o sută de membri noi care și-au depus adeziunile pentru a deveni social-democrați cu acte în regulă. Primirea s-a făcut în cadrul ședinței Comitetului Executiv, la care au participat liderul PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, președintele Organizației Municipale a PSD Buzău, Constantin Toma, și alti membri ai Comitetului Executiv.

Carnetele le-au fost înmânate noilor membri de către primarul Constantin Toma, care a subliniat importanța implicării tuturor în viața societății:

„Un partid politic înseamnă, în primul rând, muncă de voluntariat pe un set de principii sănătoase, prin care poți să schimbi viața oamenilor. Faptul că am primit astăzi în partid atâția membri este încurajator pentru noi. Ne dorim să îmtărim echipa cu profesioniști, astfel încât să facem față nivelului mare de așteptări și dorințe de mai bine ale oamenilor.”, a declarat Constantin Toma în cadrul ședintei.

Primirea noilor membri s-a făcut cu zâmbetul pe buze, într-un cadru colegial. Mulțumit de rezultatele echipei sale, președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, a pus reușita de astă-seară pe seama „șarmului inegalabil al primarului Toma”:

„Doar astăzi am primit în rândurile noastre 111 noi membri în organizația municipală PSD Buzău. Mă bucur pentru că oamenii au încredere tot mai mare în echipa PSD de la Buzău, sunt alături de noi și susțin toate lucrurile bune pe care le facem împreună pentru acest județ. Pentru toți buzoienii, vom continua să muncim și să realizăm proiecte care să aducă prosperitate și dezvoltare comunităților pe care le reprezentăm!

PS: Sunt convins, însă, că reușita acestui val de noi adeziuni se datorează determinării și șarmului inegalabil al primarului Toma, președintele organizației municipale. 😀”, a scris deputatul Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Organizația Județeană Buzău a Partidului Social Democrat numără peste 10.000 de membri. Odată cu primirea carnetelor, cei peste o sută de noi membri sunt înscriși în organizațiile sectoriale și pot participa activ la viața de partid.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */