Știrile zilei

BUCURIE, pentru reprezentanții Shopping City

Reprezentanții Shopping City numără zilele până la marea (re)deschidere a celui mai modern mall din Buzău. În contextul anunțului autorităților privind repornirea unor afaceri după perioada de pandemie, oficialii mall-ului au anunțat organizarea unui concurs care, pe de o parte, să popularizeze redeschiderea centrului comercial, iar pe de altă parte să-i fidelizeze pe clienți.

Concursul se termină luni,15 iunie, ora 10:00. 3 câștigători vor fi extrași prin tragere la sorți, iar numele lor anunțate în comentarii.

Tot ce trebuie să faceți este să scrieți în comentarii care e primul magazin din #ShoppingCityBuzau pe care o să-l vizitați atunci când centrul comercial își va relua activitatea. Premiul constă într-o baterie externă Asus ZenPower Gold.

Iată, mai jos, regulamentul concursului:

Concursul este organizat si se desfasoară pe pagina oficiala de Facebook Shopping City Buzau – https://www.facebook.com/ShoppingCityBuzau/, in perioada 11.06.2020, ora 17:10 – 15.06.2020, ora 10:00.
Art.3 – Dreptul de participare
3.1. Se pot inscrie in vederea participarii la Concurs numai persoanele fizice („Participantii”) cu domiciliul sau resedinta in Romania si care, la data inscrierii, au implinit varsta de 18 ani.
3.2. Se pot inscrie pe Facebook doar persoane cu adresa de mail si cont de Facebook valid.
3.3. Nu pot participa la Promotie urmatoarele categorii de persoane: angajatii unitatilor comerciale din Shopping City Buzau, angajatii Organizatorului, precum si angajatii asociatilor/ administratorilor acestuia, angajatii colaboratorilor (cu care exista relatii contractuale) Organizatorului in materie de curatenie, mentenanta, securitate, precum si rudele pana la gradul doi inclusiv sau afinii (sot/ sotie) tuturor celor mentionati anterior, angajatii oricaror companii implicate in realizarea oricaror activitati legate de organizarea si desfasurarea Concursului.
Art.4 – Modul de desfasurare si mecanica concursului
4.1 Concursul contine 1 postare de concurs pe pagina de Facebook a Shopping City Buzau – https://www.facebook.com/ShoppingCityBuzau/– publicata pe data de 11.06.2020, ora 17:10.
4.2 La acest concurs vor exista 3 (trei) castigatori.
4.3 Cerinta concurs: “Scrie in comentarii care e primul magazin din Shopping City Buzau pe care o sa-l vizitezi cand centrul comercial isi va relua activitatea si poti caștiga 1 baterie externă Asus ZenPower Gold!”.
4.4 Castigatorii vor fi extrasi prin tragere la sorti si, daca intrunesc conditiile de participare la concurs, vor fi desemnati castigatori.
4.5 Numele castigatorilor vor fi anuntate printr-un comentariu la postarea de concurs, in perioada 15-16.06.2020, intervalul orar 10:00-18:00.
4.6 Daca vreuna dintre persoanele desemnate initial castigatoare nu isi revendica premiul trimitand un mesaj privat Organizatorului in decurs de 48 de ore de la anuntarea numelor castigatoare in postarea de concurs, un alt castigator va fi ales, printr-o noua tragere la sorti.
4.7 Daca vreuna dintre persoanele desemnate initial castigatoare renunta la premiul castigat, un alt castigator va fi ales, printr-o noua tragere la sorti.
4.8 Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge fara avertisment comentariile care nu au legatura cu tema concursului, sunt injurioase, defaimatoare la adresa altor persoane, folosesc cuvinte urate sau instiga la ura ori violenta.
4.9 Organizatorul nu poate fi facut responsabil pentru eventualele bug-uri sau probleme de functionare ale platformelor pe care le foloseste pentru desemnarea si anuntarea castigatorilor (Facebook, https://exportcomments.com/, https://www.random.org/, https://socialfy.pw/).
Art.5 – Premiile Concursului
5.1 Vor fi acordate 3 premii, fiecare constand in cate 1 baterie externa Asus ZenPower Gold. Valoare: 99,99 cu TVA/ buc.
5.2 Premiile se acorda conform conditiilor descrise in Art. 4.
5.3 Participantilor la Concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.
5.4 Nu se poate acorda contravaloarea in bani a premiului castigat in cadrul prezentului Concurs, respectiv nu se poate schimba premiul oferit in cadrul prezentului Concurs.
5.5 Premiile vor fi ridicate personal de catre fiecare castigator in parte, pe baza cartii de identitate, de la Biroul Administrativ (orele 10:00 – 17:00), in decurs de 30 de zile de la data la care centrul comercial isi va relua activitatea.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button