Articolul zileiȘtirile zilei

Bulevard blocat | În atenția șoferilor buzoieni

Având în vedere organizarea în data de 22.05.2022, începând cu orele 21:30, pe stadionul ”Gloria” din Municipiul Buzău a meciului de fotbal, contând pentru Liga I, dintre echipele F.C. FCSB și F.C. CFR 1907 CLUJ, Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință impunerea unor restricții de circulație în intervalul ora 19:00 – 01:00, după cum urmează:

-blocarea totală a traficului rutier pe Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu, de la intersecția cu str. Spiru Haret până la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu,

– blocarea totală a traficului rutier pe Bulevardul Stadionului, de la intersecția cu Bulevardul Nicolae Bălcescu până la intersecția cu Aleea Castanilor,

-blocarea parțială a traficului rutier pe strada Traian Vuia,respectiv blocarea accesului și ieșirii autovehiculelor din strada Traian Vuia în Bdul Mareșal Alexandru Averescu și invers, respectiv dirijarea traficului riveranilor din aleile adiacente străzii Traian Vuia către strada Spiru Haret.

PRIMAR,

Constantin Toma

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button