Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Bulevardul Industriei a fost inundat | Circulație îngreunată

Trafic îngreunat pe Bulevardul Industriei din municipiul Buzău, din cauza ploilor din ultimele ore. Apa băltește pe carosabil, iar șoferii care trec prin zonă sunt un car de nervi.

Curios este că inundația nu s-a produs pe tronsonul dintre Drăgaică și rondul Alascom, acolo unde apăreau frecvent astfel de probleme, ci pe porțiunea recent reabilitată dintre Ductil și Fabrica de zahăr. Aici, firma care reabilitează bulevardul a turnat deja două straturi de asfalt, însă probleme par însă să existe la rețeaua de canalizare.

Șoferii aflați în trafic spun că punctul nevralgic îl reprezintă intersecția dintre Bulevardul Industriei și strada Aurel Vlaicu, în dreptul magazinului Triton. Aici ai toate șansele să rămâi cu mașina în drum, din cauza adâncimii bălților formate pe carosabil.

VIDEO:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

5 Comments

 1. Acum 4-5 luni am postat următorul comentariu la un articol de pe un site pro actuala administrație buzoiană. Cred că orice comentariu este de prisos.

  Aleea Industriilor, proiect cu multe lipsuri, pe sensul Cimitirul Evreiesc – Podul Metalurgica:
  – pistă de biciclete cu zone de „pauză”, adică lipsă segmente;
  – la intersecţiile cu drumurile laterale şi intrările în „fabrici şi uzine” coborârile şi urcările pe pista de biciclete au 10-12 cm înălţime, fapt ce va face foarte dificilă „escaladarea” lor cu orice tip de bicicletă şi de către oricine; ca să poţi continua deplasarea va fi nevoie să „descaleci”, să traversezi intersecţia pe lângă bicicletă şi apoi să „încaleci” iar …;
  – trotuar cu lăţime sub un metru presărat cu copaci şi stâlpi exact pe mijloc, pe unde nu are loc să treacă nici măcar Stan (Laurel);
  – sunt zone unde nici măcar trotuar nu există…;
  – scurgerile pentru colectarea apei de ploaie de pe carosabil nu sunt amplasate unde trebuie şi sunt zone unde după ploaie rămâne o cantitate foarte mare de apă formând o băltoacă de peste 100 m lugime şi cu o lăţime de aproximativ o bandă, uneori chiar mai lată …

  Păcat, chair s-ar fi putut mai bine!

 2. Sunt convins ca Toma a luat deja legatura cu constructorul si se va remedia orice problema dar momentan e plecat seful de santier in vacanta in Seychelles si alte baliverne pe care le spune acest primar complet nepriceput ca sa-si acopere lipsa completa de competenta si viziune!

 3. Domnilor, vrau să fac câteva precizări:
  Pentru a asfalta strada în condiții optime și a evita înfundarea scurgerilor pentru apele pluviale constructorul a montat sisteme de protectie în aceste canalizări ce vor fi îndepărtare după finalizarea lucrărilor. Incidentul filmat în weekend exact asta a demonstrat, faptul că scurgerile erau înfundate! Este un aspect ce ține de tehnologia aleasâ pentru asfaltare și nu de calitatea lucrărilor. Mai mult, după finalizarea lucrărilor constructorul va solicita Companiei de Apă o curățare a tuturor căminelor pentru ape pluviale pentru prevenirea unor astfel de situații. Reamintesc că ne aflăm într-un șantier. Iar lucrările sunt în curs de finalizare! Abia la recepția finală vom putea să facem aprecieri privind calitatea lucrărilor!

  1. Domnule viceprimar, precizările dumneavoastră sunt un picuț pe lângă subiect!

   Problemele nu sunt generate de soluția constructivă / tehnologia de construcție / înfundarea+curățarea căminelor pentru ape pluviale, sau poate generează doar o mică parte a problemelor.

   Problema referitoare la rămânerea apei pe Aleea Industriilor este simplul fapt că acolo unde nivelul carosabilului este mai jos nu există scurgeri pentru apa pluvială!

   Cât despre recepția lucrării, sunt convins de faptul că multe probleme nu vor fi menționate în pv de recepție și implicit vor rămâne neremediate. Ca de obicei!

   În plus, la finalizarea lucrării vă recomand cu căldură să dați o tură cu bicicleta dus/întors pe Aleea Industriilor, bineânțeles utilizând doar pista destinată bicicletelor, acolo unde este, și să prezentați apoi în public experiența trăită.

  2. Exact ce spuneam, “s-a produs o distorsiune a unui degajament al unui burlan care n-am putut sa dorm cu nevasta-mea in pat”, cam asa este explicatia stimabilului vice.

   Pai bine, stimabile, dar dumneata realizezi ca explicatia nu sta in picioare? Canalizare infundata pe durata lucrarilor? Lucrari care se fac de un an de zile? Existand informatii despre mediile anuale ale precipitatiilor? Stimabile, este Buzau, nu Dubai! Aici se intampla, uneori, sa ploua serios!

   Insa e bine ca ne-ati explicat logica si priceperea de care da dovada administratia municipiului Buzau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button