Știrile zilei

Bulevardul Unirii este blocat

Cozi uriașe pe Bulevardul Unirii din municipiul Buzău. De la intersecția cu Bd. Bălcescu până la rondul de la avion, traficul este paralizat.

De mai bine de o oră, pe cele două benzi ale fiecărui sens de pe Unirii se înaintează cu viteza melcului.

Șoferii așteaptă în coloane și parcurg câteva sute de metri în aproape 30 de minute.

De vină este ora de vârf, dar și un accident care s-a produs pe podul de la Mărăcineni.

Oricum, aglomerația a devenit o constantă a traficului buzoian și ar fi cazul să ne cam obișnuim cu această panoramă asupra celei mai circulate rute din oraș.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Extraurbanii, țăranii care nu pot sa își ducă copchii la școala din sat, nu pot lua o punga de mălai pentru mămăliga de la mall ul din satul propriu și personal, nu se pot spală pe cap fără sa meargă la urbe, așa se aglomerează Unirii.

    1. draga Nae, pentru tine s-a inventat o carte, mai citeste, mai adulmeca informatii. Pacat ca de… sa nu iti ploua in gat

    2. Nae este „baeat” educat de la oras. Nae a crescut la oras, este zodie de asfalt. Nae stie sa jigneasca, asa cum numai un orasan o poate face. Nae ii considera tarani pe cei care nu au buletin de oras, asa cum are el. Nae nu suporta oamenii care se spala pe cap. Nae mananca paine. Nae este frustrat. Daca ar fi primar, Nae nu ar lasa in oras decat orasenii cu certificat de oras. Fii ca Nae, nu fi Nae!

  2. Nu am nimic cu țăranii, sa le dea Dumnezeu sănătate ca datorită lor exista mâncare sănătoasă pe piața, cu prostii am, care nu se pot fuduli in satul lor și umplu strada pe care a trecut Cuza spre București de nu mai poți de fumul lăsat de hârburile lor țărănești și de cei care dacă au citit Abecedarul se cred intelectuali. Stați, bre, domnilor in bătăturile voastre și nu ne mai loviți cu inteligenta voastră. Voi veniți la oras pentru ca sătenii voștri deja știu cât de inteligenți sunteți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: