SportȘtirile zilei

BUZĂU: Acces gratuit pe stadioane, pentru copiii de până la 16 ani

Copiii cu vârsta de până la 16 ani vor avea acces gratuit la toate competiţiile sportive desfășurate pe stadioanele din municipiul Buzău, grație unui proiect promovat de consilierul local municipal Constantin Ionescu. Alesul a gândit şi a depus un proiect de hotărâre la Primărie şi speră ca și ceilalți aleși să fie de acord să îl voteze.

Proiectul propus de consilierul Constantin Ionescu prevede ca toţi copiii din Buzău cu vârste de până în 16 ani să se poată bucura de gratuitate la toate competiţiile sportive, indiferent că se desfăşoară pe stadion, în sală sau în aer liber.

Constantin Ionescu spune că a gândit acest proiect tocmai pentru ca tinerilor să li se ofere cât mai multe alternative de petrecere a timpului în aer liber și pentru a se încuraja practicarea sportului de masă.

În iniţiativa depusă, Constantin Ionescu propune ca şi sportivii legitimaţi la CSM Buzău să se bucure de aceeaşi gratuitate, indiferent de ramura la care activează.

În prezent, copiii și tinerii plătesc bilet pentru a intra pe stadion. La anumite meciuri, Clubul Sportiv Municipal Gloria Buzău acordă copiilor anumite reduceri.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: