AnunțuriȘtirile zilei

Compania de Apă, ANUNȚ IMPORTANT pentru buzoieni

În cadrul programului de îmbunătățire a serviciilor furnizate clienților noștri din municipiul Buzău,  Compania de Apă a programat pentru data de marți, 24 septembrie, două importante intervenții tehnice:

– la CT 3 – Micro XIV, vom înlocui grupul de pompare de la CT 3, în vederea montării stației de filtrare, lucrare care presupune întreruperea serviciului de alimentare cu apă pentru toți utilizatorii deserviți de C.T. 3, în intervalul orar 09.00 – 14.00.

– vom executa lucrari premergatoare punerii in functiune a retelei noi de alimentare cu apa in zona bd. N. Balcescu, intre strazile Nicolae Titulescu si col. I. Buzoianu. Pentru buna desfasurare a lucrarilor, serviciul de alimentare cu apa va fi intrerupt in intervalul orar 13.00 – 14.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, asigurându-vă, totodată, că echipele specializate ale Companiei de Apă Buzău intervin la fața locului și iau toate măsurile ce se impun pentru reluarea furnizării serviciului în cele mai bune condiții. Vă mulțumim pentru întelegere!

Compartiment Relatii Publice

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: