Știrile zilei

Buzău, capitala injectoarelor!

După dispariția carburatorului, automobilele au fost dotate cu motoare pe injecție, indiferent dacă foloseau motorină sau benzină.  Astăzi, injecția a devenit singura metodă de alimentare cu carburant a motorului, fiind în același timp și una din principalele problemele care apar la mașinile noi. Rari sunt posesorii de mașini care se pot lăuda cu faptul că nu li s-a stricat o astfel de piesă din cauza timpului sau a utilizării excesive.

Unul din principalele motive pentru care injectoarele se strică este faptul că șoferii români circula cel mai mult în oraș, la viteze mici, la turație mică, pe distanțe scurte, cu porniri dese și cu motorul mergând la rece. Dacă nu sunt puse la treabă la turații mari, injectoarele vor permite calaminei să se formeze mai ușor, ducând la infundarea lor.

Una dintre cele mai mari firme de reparație a injectoarelor din România este Electronic Diesel Sistem din Mărăcineni. Puteți afla mai multe despre ei vizitând link-ul următor https://www.reparatii-injectoare-pompa-duze.ro/

Aici, fiecare injector este testat pe banc BOSCH sau DELPHI (CAMBOX),  în funcție de modelul injectorului, după care se întocmește o fișă de calibrare electronică cu normele de testare (parametrii de lucru ai injectorului). Defectul se poate indentifica doar pe stand de probă. Bancul de probă este singurul test relevant 100%. Corecția mare pe unul din cilindrii motorului poate fi de la injector sau o problemă pe acel cilindru, ca de exemplu: culbutori uzați, axa cu came uzată, supapa admisie sau evacuare, etc.

Electronic Diesel Sistem oferă servicii profesionale pentru repararea injectoarelor, folosind numai piese originale. Toate aparatele din dotare sunt de ultimă generație, putând astfel identifica rapid orice problemă. De asemenea,  toate injectoarele recondiționate aici beneficiază de certificat de garanție și factură.

Mai jos puteți vizualiza o listă de prețuri pentru serviciile oferite de către Electronic Diesel Sistem, dar si motivul pentru care aceștia sunt cei mai buni, parcurgând sutele de recenzii pozitive despre ei  – https://www.reparatii-injectoare-pompa-duze.ro/preturi-si-recenzii/

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5