Administrație

BUZĂU | Concedieri MASIVE. Zeci de oameni, în pericol

Disponibilizări masive, la Regia Autonomă Municipală Buzău. Peste 80 de angajați ai furnizorului de energie termică în sistem centralizat din municipiu ar putea rămâne fără slujbă din cauza situației financiare dezastruoase a regiei. Primarul Buzăului spune că primii vizați de concedieri sunt cei aproximativ 80 de angajați trimiși în șomaj tehnic în perioada pandemiei de coronavirus.

Conducerea Regiei Autonome Municipale Buzău, societate aflată în colaps financiar, cu datorii de peste 90 de milioane de lei, va avea dificila sarcină, în această vară, să mai disponibilizeze și alți angajați.

Edilul șef al municipiului Buzău anunță că serviciul de furnizare a agentului termic în municipiu va fi asigurat, pe viitor, de o nouă societate comercială, tot a municipalității, care se va numi RAM Termo Verde. Noul furnizor al energiei termice în municipiu va porni de la zero, dar cu infrastructura și cu o parte din personalul de la RAM Buzău.

În momentul de față, sunt racordate la sistemul centralizat mai puțin de 8.000 de apartamente dar și câteva sedii de instituții publice.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: