AdministrațieȘtirile zilei

BUZĂU: Drum către o zonă superbă, UNDĂ VERDE pentru reabilitare

Consiliul Județean Buzău bifează o nouă reușită. Astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea DJ 204C Vintilă Vodă – Sărulești – Bisoca – lim. Județ Vrancea. Valoare contractului este de 68.774.709,55 Lei fără TVA, bani alocați prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Contractul de finanțare a fost semnat astăzi de către președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, și Jeni Crăciun, a Jeni Craciun – director al Direcției Implementare POR din ADR Sud-Est

Durata de execuție a lucrărilor este de 36 de luni, din care 3 luni sunt alocate proiectării și 33 luni, execuției propriu-zise.

Câștigătoarea lucrării este Asocierea WFA IMPEX S.R.L. – lider de asociere, din care mai fac parte CDG INDOCONSTRUCT S.R.L., S.C. EURO PRIM BUILDING S.R.L. și S.C. EURO CERAD INTERNATIONAL S.R.L.

Lungimea drumului este de 24,5 km. Șoseaua pornește de la Vintilă Vodă și trece printr-o zonă superbă, ce cuprinde comunele Sărulești și Bisoca.

„Bisoca o localitate nemaipomenită, cu oameni răbdători,cu credință în Dumnezeu. Îmi cer scuze pentru tot disconfortul creat și le mulțumesc public pentru că au avut răbdare. Acești oameni aveau toate motivele să fie mult mai nemulțumiți decât sunt. Știu și că până la Bisoca îți rupi mașina; să nu credeți că sunt străin de aceste lucruri, dar iată că a sosit și momentul să îndreptăm aceste neajunsuri.”, preciza, în urmă cu câteva săptămâni, Petre Emanoil Neagu.

Totodată, șeful Consiliului Județean a precizat că, în septembrie, va lua sfârșit și calvarul locuitorilor de pe DJ 203K, Mărăcineni-Podul Muncii, acolo unde au loc lucrări de reabilitare ce produc mult praf și disconfort.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Greu de inteles cum sint stabilite termenele f. mari pentru investitiile Cons Jud ( 36 luni ?? ) valabile pentru Spital Bratianu, Bibl. Jud, Pod Vadu Pasii etc) In acest mod Dl Neagu va spune mereu ca investitiile sint in termen -probabil pentru ca partea anuala ce revine Cons Jud sa fie mai mica ; drumul spre Robeasca s-a finalizat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close